Στο «φως» άγνωστη κατάθεση – «κλειδί» για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη (Video)

Στο «φως» άγνωστη κατάθεση – «κλειδί» για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη (Video)

Σχεδόν έντεκα μήνες μετά τον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη σημαντικά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Τελικά η άτυχη 44χρονη αυτοκτόνησε ή κάποιοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό της και τη σκότωσαν; Τι διαπιστώθηκε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του στενού φίλου της Ειρήνης;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ειρήνη Λαγούδη, μητέρα τριών παιδιών, εντοπίστηκε νεκρή στις αρχές του χρόνου μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού. Αλλεπάλληλες καταθέσεις, μαρτυρίες, εκτιμήσεις, δίχως ασφαλές συμπέρασμα.

 Ωστόσο, το φως της δημοσιότητας βλέπει η κατάθεση στον εισαγγελέα, στενού φίλου του γιατρού που είχε φιλική επαφή με την Ειρήνη Λαγούδη, μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο της αδικοχαμένης Ειρήνης.

Τι προκύπτει; Διαψεύδει τον φίλο του λέγοντας πως οι δυο τους δεν μίλησαν καθόλου με την Ειρήνη Λαγούδη. «Μιλήσαμε μόνο για το σκάφος του». Έτσι, ο εισαγγελέας κάλεσε εκ νέου τον γιατρό αλλά εκείνος επέμεινε ότι είχαν κουβεντιάσει με την 44χρονη, επικαλούμενος το κινητό του τηλέφωνο.

«Δεν έλαβα σοβαρά τις απειλές»

Πάντως, ο γιατρός, που φέρεται να είναι πρόσωπο – «κλειδί» στην πολύκροτη υπόθεση, διατείνεται πως πήρε μήνυμα από την Ειρήνη Λαγούδη που έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει. Όμως, υποστήριξε ότι δεν έλαβε σοβαρά τις απειλές.

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Μαζί σου», από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνο του γιατρού, δεν βρέθηκαν μηνύματα της 44χρονης. 

Σε αυτό το μήκος κύματος ο δικηγόρος της οικογένειάς της, κύριος Ταουξής είπε με νόημα πως: «στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό».

Στο μεταξύ, ερευνώνται από τον εισαγγελέα νέες κακουργηματικές πράξεις ενώ θα ανοίξουν 15 τραπεζικοί λογαριασμοί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter