Από τη νέα χρονιά

Στο Ηράκλειο… πρωτοπορούν στο κόψιμο κλήσεων σε οδηγούς – Θα γίνεται με κινητό!

Πρωτοποριακή… μέθοδος για να βεβαιώνονται οι παραβάσεις του ΚΟΚ θα εφαρμοστεί από το νέο χρόνο στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τη Δημοτική Αστυνομία της πόλης.

Πρόκειται για πανελλαδική «πρωτιά» και, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ένα κινητό τηλέφωνο που θα διαθέτει ειδική εφαρμογή και θα συνδέεται ασύρματα με εκτυπωτή, μέσω Bluetooth, θα βεβαιώνει την παράβαση μαζί με φωτογραφία.

Για λόγους οικονομίας, η φωτογραφία δεν θα εκτυπώνεται, η παράβαση όμως θα εκτυπώνεται κανονικά.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Δήμου, σε περίπτωση ένστασης από τον πολίτη στον οποίο βεβαιώθηκε η παράβαση, θα μπορεί ο ίδιος να δει την ηλεκτρονική κλήση, αλλά και την φωτογραφία από το όχημά του ή οτιδήποτε άλλο καταγραφεί από τους δημοτικούς αστυνομικούς.

Το τριήμερο για υποβολή ένστασης ισχύει κανονικά, ενώ άμεσα καταχωρείται η παράβαση στη βάση δεδομένων της Δημοτικής Αστυνομίας και την Οικονομική υπηρεσία του Δήμου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.