Στο ΚΑΤ με εγκαύματα εθελοντής πυροσβέστης

Στο ΚΑΤ με εγκαύματα εθελοντής πυροσβέστης

Με εγκαύματα δεύτερου προς τρίτου βαθμού νοσηλεύεται στο ΚΑΤ εθελοντής πυροσβέστης που συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στην Εύβοια.

Ο κ. Καρλαφτόπουλος θα χειρουργηθεί αύριο το πρωί και πιθανώς να χρειαστούν και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως.

Όπως είπε ο Βασίλης Κικίλιας, ο εθελοντής πυροσβέστης είναι ένας νέος άνθρωπος που πριν από λίγο καιρό η γυναικά του γέννησε δίδυμα, είναι πολύ χαρούμενος μέσα στην ατυχία του και είναι αισιόδοξος .

Ο υπουργός Υγείας όμως είπε και κάτι άλλο: Ότι τα έξοδα νοσηλείας, αποθεραπείας και αποκατάστασης του εθελοντή πυροσβέστη αναλαμβάνει το υπουργείο. Ίσως ο κ. Κικίλας να ξέχασε ότι η νοσηλεία είναι (ακόμη) δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, ακόμη κι αν κάποιος είναι ανασφάλιστος… Ίσως να εννοούσε κάτι διαφορετικό… Ίσως και να,,, μπερδεύτηκε με την ιδιωτική περίθαλψη που ευαγγελίζεται το κόμμα του;

 Σε κάθε περίπτωση πάντως του το ξαναθυμίζουμε: Η νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας είναι δωρεάν (ακόμη) για όλους…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter