Υποχωρεί ο Γενικός Δείκτης

Στο «κόκκινο» γύρισαν οι μετοχές

Γύρισε το κλίμα στο Χρηματιστήριο με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί κατά 1,77%, στις 633 μονάδες και σε ένα περιβάλλον απουσίας αγοραστικού ενδιαφέροντος, αφού οι συναλλαγές σχεδόν μία ώρα πριν κλείσει το Χρηματιστήριο, δεν έχουν αγγίξει καν τα 20 εκατ. ευρώ. 

Το κλίμα είναι επιβαρυντικό και στα διεθνή χρηματιστήρια, δεδομένου ότι υπήρξαν τέσσερις μέρες χρηματιστηριακής ευφορίας. Η ίδια τάση ακολουθείται και από το Χ.Α., με τις μετοχές της μεγάλης κεφαλαιοποίησης να οδηγούνται σε πτώση. Μεταξύ αυτών και οι τραπεζικές, οι οποίες καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης διαπραγματεύονταν σε θετικό πρόσημο

Σημειωτέον ότι προηγήθηκε νέο δημοσίευμα του Bloomberg το οποίο αναφερόταν στις τράπεζες και στο ενδεχόμενο να μην επανέλθουν οι επενδυτές στις μετοχές τους αν δεν βρεθεί κάποια λύση για τα κόκκινα δάνεια. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.