Στο κόκκινο η ένταση: Ο Τραμπ απειλεί τον «τρελό» Κιμ ότι θα «δοκιμαστεί όσο ποτέ»

Στο κόκκινο η ένταση: Ο Τραμπ απειλεί τον «τρελό» Κιμ ότι θα «δοκιμαστεί όσο ποτέ»

Όλο και πιο επικίνδυνη γίνεται η αντιπαράθεση ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας, με τους ηγέτες των δύο χωρών να εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές, προκαλώντας σοκ σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να απαντήσει μέσω Twitter στις νέες απειλές του Κιμ Γιονγκ Ουν ότι «θα πληρώσει ακριβά την ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη», χαρακτηρίζοντας τον ηγέτης της Βόρειας Κορέας ως «τρελό» που «θα δοκιμαστεί όσο ποτέ άλλοτε».

Αναλυτικά έγραψε:

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας, που είναι προφανώς ένας τρελός που δεν τον ενοχλεί να λιμοκτονεί ο λαός του ή να σκοτώνει τους ανθρώπους του, θα δοκιμαστεί όπως ποτέ άλλοτε!».

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/911175246853664768

Νωρίτερα, o ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ειρωνεύτηκε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «ψυχικά διαταραγμένο», ενώ διεμήνυσε ότι θα τον κάνει «να πληρώσει ακριβά» τις απειλές στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Η Πιονγκγιάνγκ θα εξετάσει τα «πιο σκληρά αντίμετρα στην ιστορία» μετά την «πιο θηριώδη κήρυξη πολέμου στην ιστορία» που έκανε ο Τραμπ, ανέφερε ο Κιμ, σύμφωνα με το βορειοκορεάτικο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Η προειδοποίηση του Προέδρου των ΗΠΑ ότι η χώρα του ίσως αναγκαστεί να «καταστρέψει τελείως» τη Βόρεια Κορέα «με έπεισαν, αντί να με τρομάξουν ή να με σταματήσουν, ότι ο δρόμος που έχω επιλέξει είναι ο σωστός και είναι αυτός που πρέπει να ακολουθήσω μέχρις εσχάτων», ανέφερε ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε μια-μάλλον σπάνια-ανακοίνωση γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο που μετέδωσε το πρακτορείο. Πρόσθεσε ότι θα κάνει τον Τραμπ «να πληρώσει ακριβά για την ομιλία του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter