Προκριματικά Champions League: Στο Κόζιτσε ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ντνίπρο

Προκριματικά Champions League: Στο Κόζιτσε ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ντνίπρο

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει σήμερα την αυλαία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις ελληνικές ομάδες, αντιμετωπίζοντας στο ουδέτερο Κόζιτσε της Σλοβακίας την ουκρανική Ντνίπρο στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (21:00 Cosmote Sports 1).

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιδιώκει την πρόκριση της στον 3ο προκριματικό γύρο όπου θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ, όχι μόνο γιατί θα κάνει ένα ακόμα βήμα προς τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και γιατί ουσιαστικά θα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League. Για τον λόγο αυτό ο προπονητής του τριφυλλιού χαρακτήρισε το σημερινό ματς ιδιαίτερα σημαντικό.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, δύο είναι οι θέσεις που μέχρι και την τελευταία στιγμή είναι ανοικτές. Αυτή του δεξιού μπακ όπου οι Κώτσιρας – Βαγιαννίδης θα παλέψουν να την πάρουν κι αυτή του εσωτερικού μέσου, με τους Τσοκάι – Κλεϊνχέισλερ να είναι οι υποψήφιοι. Στις άλλες θέσεις, ο Μπρινιόλι θα είναι ο τερματοφύλακας, ο Χουάνκαρ δείχνει φαβορί για αριστερό μπακ, με τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας. Πέρεθ και Τζούρισιτς θα είναι τα δύο από τα τρία χαφ, οι Μπερνάρντ και Παλάσιος τα εξτρέμ και ο Σπόραρ στο κέντρο της επίθεσης.

Οι ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη πρέπει να μαζέψουν βαθμούς για να μην πέσουν κι άλλο στη βαθμολογία της UEFA. Με 20.125 βαθμούς βρίσκονται στη 19η θέση και θα χρειαστούν απανωτές υπερβάσεις για να ανεβάσουν την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA αφού οι χώρες που βρίσκονται πάνω από εμάς, όπως το Ισραήλ που είναι στη 18η θέση, απέχει περισσότερους από 2.000 βαθμούς και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το προσπεράσουμε ή και να το πλησιάσουμε φέτος στη βαθμολογία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter