Στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Το σκάνδαλο Πάτση μπαίνει και επίσημα στην… υπερήφανη λίστα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, λαμβάνοντας εξέχουσα θέση μεταξύ των -δεκάδων- υπολοίπων με πρωταγωνιστές υπουργούς και «γαλάζια» στελέχη.

Από τη στιγμή που φάνηκε ότι η «σπίθα» έγινε… πυρκαγιά και η κατάσταση δεν μπορούσε να «συμμαζευτεί», το Μαξίμου έδωσε εντολή ώστε να ανακοινωθεί το «απεταξάμην» στον Ανδρέα Πάτση, την ώρα που ένας – ένας, πρόσωπα από την κυβερνητική πλειοψηφία διατείνονταν ότι… δεν γνώριζαν, είτε αναγκάζονταν να σιωπήσουν και να «μασήσουν» τα λόγια τους, εμφανιζόμενοι στα ΜΜΕ. Έπειτα, επελέγη η… λύση του «μαζικού αναθέματος» κατά του Πάτση, ενώ αποδεικνύεται περίτρανα πως τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και οι «κορυφές» της ΝΔ και γνώριζαν και… κουκούλωναν τη δράση του βουλευτή Γρεβενών.

Σε κάθε περίπτωση, οι προβολείς «πέφτουν» πάνω στον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα παραμείνουν «κλειδωμένοι» πάνω στην ανήσυχη φιγούρα του πρωθυπουργού, που βλέπει τα σκάνδαλα να «σκάνε» το ένα πίσω από το άλλο με τέτοια ένταση και συχνότητα που ούτε τα ΜΜΕ της επιρροής του δεν μπορούν να «συμμαζέψουν».

Πλην της διαγραφής Πάτση από την Κ.Ο της ΝΔ, έχουν ήδη αρχίσει να «φουντώνουν» οι φήμες περί νέων πρωθυπουργικών παρεμβάσεων, φτάνοντας μέχρι τον ανασχηματισμό. Μάλιστα, όπως σημειώνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη τριγυρίζει η λύση του ανακατέματος της «τράπουλας», υπό το σύνθημα της… κάθαρσης.

«Μου λένε ότι ο Μητσοτάκης “σκέφτεται” να κάνει ανασχηματισμό “κάθαρσης”. Ε και; Όσο δεν φεύγει ο ίδιος, η σαπίλα θα είναι εδώ», επισημαίνει χαρακτηριστικά στη νέα του παρέμβαση ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Το -εύλογο- ερώτημα που προκύπτει, είναι το κατά πόσο μπορεί να σώσει την εικόνα μιας -πολλαπλώς- «χτυπημένης» από σκάνδαλα κυβέρνησης, ένας ανασχηματισμός. Πόσο μάλλον όταν τα ονόματα που «κυκλοφορούν» ανέκαθεν ως υποψήφια για μια θέση στο κυβερνητικό «ρόστερ», έχουν ήδη καταφέρει να συνδέσουν το όνομά τους με πολλών ειδών πολιτικές «ανορθογραφίες». Ακόμα και άλλα σκάνδαλα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter