Στο νοσοκομείο Άγια Όλγα ο Φουρλεμάδης, ενώ αναζητείται από την αστυνομία

Στο νοσοκομείο Άγια Όλγα ο Φουρλεμάδης, ενώ αναζητείται από την αστυνομία

Στο νοσοκομείο Αγία Όλγα βρίσκεται ο Γενικός Διευθυντής Μέσων του Ομίλου Παραπολιτικά, Δημήτρης Φουρλεμάδης, ενώ αναζητείται από την αστυνομία στο πλαίσιο εκτέλεσης της ποινής που του επιβλήθηκε σε δεύτερο βαθμό από το Εφετείο για την πολύκροτη υπόθεση της ΜΚΟ Αλληλεγγύη.

Διαβάστε επίσης: Τελεσίδικη καταδίκη Φουρλεμάδη για το σκάνδαλο με τη ΜΚΟ Αλληλεγγύη – Ποινή φυλάκισης 8 ετών

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Φουρλεμάδης βρίσκεται από το πρωί στο καρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου Αγία Όλγα επικαλούμενος προβλήματα Υγείας, ενώ αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με την καταδίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φουρλεμάδης καταδικάστηκε από το Εφετείο σε ποινή φυλάκισης 8 ετών για το κακούργημα της υπεξαίρεσης κατ’ εξακολούθηση με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και το κακούργημα της απλής απιστίας στην υπηρεσία.

Σε πρώτο βαθμό το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε επιβάλλει στο Δημήτρη Φουρλεμάδη ποινή κάθειρξης 16 ετών για υπεξαίρεση.

Το βασικό σκέλος της κατηγορίας αφορούσε σε προκαταβολή επιχορήγησης, ύψους 5,6 εκατομμυρίων ευρώ (οι 500.000 ευρώ επεστράφησαν από τον κ. Φουρλεμάδη) που είχε δοθεί από το ΥΠΕΞ το 2005 για ανθρωπιστική βοήθεια σε Ζιμπάμπουε, Ερυθραία και Μαλάουι.

Διαβάστε σχετικά: Ο Φουρλεμάδης αναζητείται από την αστυνομία μετά την τελεσίδικη καταδίκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter