Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Θα κάνει εγχείρηση

Στο νοσοκομείο ο Γρηγόρης Βαλτινός –Δεν θα γίνει η σημερινή πρεμιέρα

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα πρεμιέρα του Γρηγόρη Βαλτινού, όπου θα υποδυόταν τον Αλέξη Ζορμπά, στο θέατρο Βέμπο.

Ο γνωστός ηθοποιός θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη χολή του και, όπως ενημερώνει το θέατρο Βέμπο, η πρεμιέρα θα καθυστερήσει τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Το κοινό μπορεί να αλλάξει τα εισιτήρια ή να πάρει τα χρήματά του πίσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του θεάτρου:

«Λίγες πέτρες στη χολή που ταλαιπωρούσαν τον Γρηγόρης Βαλτινός / Grigoris Valtinos, τελικά αποφάσισαν να του αναβάλουν την πρεμιέρα για περίπου μία εβδομάδα.

Αυτές τις ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση και σύντομα θα ξαναδώσει το σώμα του στον Αλέξης Ζορμπάς - Alexis Zorbas.

Παρακαλείστε όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια για την 1η εβδομάδα των παραστάσεων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ να επικοινωνείτε με την VIVA.gr και όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια από τα ΤΑΜΕΙΑ του θεάτρου να επικοινωνείτε στα τηλ. 2105221767, 2105229519.

Όλοι οι συντελεστές της παραγωγής ευχόμαστε στον Γρηγόρη Βαλτινό καλή Ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο κοινό του και το πάλκο του Θέατρο Βέμπο/Theater Vembo

Για νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του κ. Βαλτινού και την ημερομηνία επανέναρξης των παραστάσεων θα σας ενημερώνουμε μέσω της σελίδας μας».

Λίγες πέτρες στη χολή που ταλαιπωρούσαν τον Γρηγόρης Βαλτινός / Grigoris Valtinos, τελικά αποφάσισαν να του αναβάλουν τη...

Posted by Θέατρο Βέμπο/Theater Vembo on Mittwoch, 11. Oktober 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.