Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης Ραφαήλ – Μίνι περιπέτεια με το αναπνευστικό του

Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης Ραφαήλ – Μίνι περιπέτεια με το αναπνευστικό του

Μεγάλη μάχη συνεχίζει να δίνει στις ΗΠΑ ο Παναγιώτης Ραφαήλ, που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα. Ο μικρούλης κόλλησε μία ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Όπως ενημέρωσαν οι γονείς του παιδιού, πριν δέκα ημέρες ο Παναγιώτης Ραφαήλ έκανε μια νέα επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητη για την πορεία της υγείας του. Τα ευχάριστα νέα είναι πως η επέμβαση ήταν επιτυχημένη αλλά… το κακό νέο είναι πως ο μικρούλης κόλλησε μία ίωση η οποία τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό.

Έκτοτε, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που τον βοηθούν να ανακάμψει.

«Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτακη μας είναι πολύ επικίνδυνος», αναφέρουν.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση των γονέων του:

Αγαπημένοι μας φίλοι,

Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τοσο πολύ για το παιδί μας.

Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κριθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιου. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτακη μας είναι πολύ επικίνδυνος.

Ευχαριστούμε πολύ για ολα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter