Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
Πηγή: Thesstoday.gr

Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης έφτασε με τουρκικό ασθενοφόρο και μετά από πολύωρο οδικό ταξίδι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε την Κυριακή κατά την έκρηξη που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Στο νοσοκομείο την υποδέχτηκαν οι γονείς της, οι οποίοι νωρίτερα δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι υπήρχε μια δυσκολία επικοινωνίας καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν παρά μόνο στα τουρκικά.

«Ήμουν στο απέναντι πεζοδρόμιο και έτσι ήμουν πολύ τυχερή. Πάντα είμαι τυχερή στη ζωή μου. Σίγουρα με προστάτεψε ο θεός», δήλωσε η ίδια κατά την άφιξή της.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ανέφερε ότι οι τουρκικές αρχές της έκαναν διάφορες ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε λέγοντας πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα. «Υπήρχαν πάρα πολύ σοβαρά περιστατικά, εγώ δεν έχω τίποτα, αλλά πολύ λυπάμαι για τους ανθρώπους, τα μωράκια και τα παιδάκια που πέθαναν» σημείωσε η 39χρονη.

Η 39χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εάν χρειαστεί θα χειρουργηθεί στο πόδι, το οποίο τραυματίστηκε από την έκρηξη.

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη στην Τουρκία: Τρεις οικογένειες ξεκληρίστηκαν – 22 συλλήψεις υπόπτων (Photos – Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter