Στηρίζουν οι ΑΝΕΛ

Στο ν/σ για την ταυτότητα φύλου η τροπολογία για την Θράκη

Στο νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου συμπεριελήφθη η τροπολογία για τον σεβασμό των αποφάσεων των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων που σχετίζεται με το ζήτημα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Κάμφθηκαν οι αντιστάσεις των ΑΝΕΛ και συγκεκριμένα του Δημήτρη Καμμένου για την τροπολογία.

«Με την ευκαιρία της επανακατάθεσης της τροπολογίας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την "Τουρκική Ένωση Ξάνθης", είναι σημαντικό να αναγνωρισθεί η γενναία αυτή πρωτοβουλία του υπουργού Σταύρου Κοντονή, η οποία θωρακίζει απόλυτα τη Θράκη μας και τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους. Τον συγχαίρω προσωπικά» σημειώνει σε γραπτή του δήλωση ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω τροπολογία είχε αποσυρθεί μετά τις ενστάσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ και σήμερα επανακατατέθηκε τροποποιημένη με τρόπο που βρίσκει σύμφωνους τους βουλευτές του κόμματος της συμπολίτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.