Στο Θριάσιο ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τοπαλούδη

Στο Θριάσιο ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τοπαλούδη

Στο Θριάσιο μεταφέρθηκε χθες το βράδυ ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο κατηγορούμενος διαπιστώθηκε πως είχε πυρετό και μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο, όπου κρατείται, στο Θριάσιο, προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ.

Στον κρατούμενο έγινε αμέσως τεστ ανίχνευσης κορονοϊού , το αποτέλεσμα του οποίο αναμένεται να βγει τις επόμενες ώρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής δεν παρουσιάζει κανένα άλλο σύμπτωμα.

Ο κατηγορούμενος, που ήδη έχει απολογηθεί για την υπόθεση, κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας διαμαρτυρόταν πως είχε πυρετό και ένοιωθε ρίγη και έδειχνε να έχει πρόβλημα.

Η εξέλιξη προκαλεί ανησυχία σε όσους βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα κατά την συνέχιση της δίκης, δικαστές, ενόρκους, δικηγόρους, αστυνομικούς, δημοσιογράφους και τεχνικούς τηλεοπτικών συνεργείων, αλλά και σε συγκρατούμενους του 23χρονου. Να σημειωθεί ότι χθες δεν έγινε θερμομέτρηση σε όσους εισήλθαν στη δικαστική αίθουσα αν και όλες τις προηγούμενες ημέρες υποβάλλονταν όλοι στο προληπτικό μέτρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter