Στο παρά τρία η ΑΕΛ έκοψε δύο βαθμούς από τον Παναθηναϊκό (Photos)

Στο παρά τρία η ΑΕΛ έκοψε δύο βαθμούς από τον Παναθηναϊκό (Photos)

Ο 19χρονος Δημήτρης Πινακάς σκόραρε στο 87’ και ισοφάρισε για την ΑΕΛ τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. 

Το τριφύλλι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε από τον Αστέρα στην Τρίπολη και την τρίτη αγωνιστική γκέλαρε στο Αλκαζάρ (την δεύτερη αγωνιστική το ματς με τον Απόλλωνα μετατέθηκε). Κι αν δεν νικήσει τον Αρη στο ΟΑΚΑ, τότε είναι πολύ πιθανό το σενάριο να απολυθεί ο Ντάνι Πογιάτος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο ποιοτικά και ιδιαίτερα νευρικό. Οι πράσινοι μετέτρεψαν σε γκολ την πρώτη φάση που δημιούργησαν στο 26’. Ο Μπουζούκης τροφοδότησε με κάθετη μπαλιά τον Αϊτόρ, αυτός μπήκε στην περιοχή, γύρισε παράλληλα προς τον Μακέντα ο οποίος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αϊτόρ έκανε τη σέντρα, ο Μακέντα πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω.

Στο 53’ ο Τόρζε εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Διούδης έδιωξε την μπάλα. Αυτή ήταν η πρώτη τελική της ΑΕΛ στο παιχνίδι!

Στο 65’ ο Σάντσες έκανε λάθος γύρισμα, ο Μιλοσάβλιεβιτς κέρδισε την μπάλα, έκανε το πλασέ, αλλά ο Διούδης αντέδρασε σωστά και «έσβησε» τον κίνδυνο για την εστία του.

Η Λάρισα ισοφάρισε στο 87’ με κεφαλιά του Πινακά, μετά από σέντρα του Τόρζε από τα δεξιά.

«Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν κρατήσαμε τη μπάλα, δεν δημιουργήσαμε και αυτό είναι το χειρότερο γιατί δίνεις ελπίδα στον αντίπαλο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να προχωρήσουμε και να βάλουμε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι μας», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Τ. Παπαπέτρου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντουρμισάι, Τόρζε, Χουανκάρ, Κουρμπέλης, Βέλεθ.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (72’ Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μιχαήλ (77’ Μούζεκ), Φιλίπ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς (73’ Γκαζάλ), Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς (72’ Πινακάς), Τρούγιτς (57’ Πλατέλλας), Ντουρμισάι.

Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ (75’ Πούγγουρας), Μπουζούκης (88’ Σερπέζης), Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Αϊτόρ (88’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (74’ Σαβιέρ), Καρλίτος (90’+2’ Ιωαννίδης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter