Στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπράς

Στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπράς

Στα 20 δημοφιλέστερα ερωτήματα των μελών του iSYRIZA, τα οποία ψηφίστηκαν από χιλιάδες μέλη της πλατφόρμας, απάντησε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε μια πρωτοποριακή για το κόμμα εκδήλωση στον πολυχώρο Atractos.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι όταν και εάν έρθει το κόμμα του στην εξουσία θα επαναφέρει τη 13η σύνταξη σε μόνιμη βάση και μάλιστα για όλους χωρίς τους περιορισμούς που υπήρχαν το 2019 λόγω των τότε δημοσιονομικών δυνατοτήτων.

Σήμερα, Τρίτη, στις 10:30 το πρωί, θα προβληθεί η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής», την ώρα που ο ίδιος θα βρίσκεται στο Παρίσι όπου και θα μιλήσει σε ημερίδα που διοργανώνει η γαλλική γερουσία με θέμα τη διεύρυνση της Ε.Ε.

Με τη Γαλλική Προεδρία να έχει προβάλλει τις μεγαλύτερες ενστάσεις στη διεύρυνση των δυτικών Βαλκανίων δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στον πρώην πρωθυπουργό να αναφερθεί στη σημασία της σταθερότητας στην περιοχή που μπορεί να έρθει μέσω της Ευρωπαϊκής προοπτικής. Άλλωστε ο ίδιος και η κυβέρνησή του ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν τη Συμφωνία των Πρεσπών η οποία άνοιξε το δρόμο της ευρωπαϊκής προοπτικής για τη Βόρεια Μακεδονία.

Την Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (PES) ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter