Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος με το σεξιστικό λόγο – Εκλεκτός του κόμματος Λατινοπούλου

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος με το σεξιστικό λόγο – Εκλεκτός του κόμματος Λατινοπούλου

Ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης παρίσταται αύριο 31 Μαΐου ο δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε προκαλέσει σάλο με το σεξιστικό του λόγο στα social media αλλά και τους ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του γνωστού ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Διαβάστε επίσης: «Ξαναχτύπησε» ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος με τις φάλαινες και τα παχάκια – Τον «στολίζει» ο κόσμος

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Καρατσιώλης, ο οποίος μάλιστα ήταν ένας εκ των υποψηφίων με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «ΠΑΤΡΙΔΑ », είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της παράβασης της δεοντολογίας του δικηγορικού λειτουργήματος.

Η δίωξη ήταν αυτεπάγγελτη κατόπιν παρέμβασης του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Ωστόσο σε βάρος του δικηγόρου Καρατσιώλη έχουν κατατεθεί τρεις αναφορές δικηγόρων της Θεσσαλονίκης, στις οποίες τον εγκαλούν για παράβαση του κώδικα δεοντολογίας του δικηγορικού λειτουργήματος καθώς επίσης και για αναξιοπρεπή συμπεριφορά.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι έχουν κληθεί να παραστούν ως μάρτυρες υποστήριξης της κατηγορίας κατά την πειθαρχική διαδικασία.

Υποψήφιος με το κόμμα Λατινοπούλου

Η υποψηφιότητα Καρατσιώλη με το κόμμα Λατινοπούλου είχε ανακοινωθεί επίσημα στα τέλη του περασμένου Μάρτιου, με τον κ. Καρατσιώλη να φωτογραφίζεται περιχαρής με την κα Λατινοπούλου.

Τελικά ο κ. Καρατσιώλης δεν πρόλαβε να ξεδιπλώσει το πολιτικό του ταλέντο, καθώς το κόμμα Λατινοπούλου αποκλείστηκε με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, έπειτα από προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter