Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ ο Δ. Τρούπος για τα περί «πιθήκων» Σκοπιανών

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ ο Δ. Τρούπος για τα περί «πιθήκων» Σκοπιανών

Υπό το θόρυβο που προκάλεσαν οι εθνικιστικές και πολιτικά ακραίες δηλώσεις του κατά των κατοίκων των Σκοπίων και κατά του Πρωθυπουργού, ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της νεολαίας της ΝΔ Δημήτρης Τρούπος, παραπέμφηκε στο Πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ, με εισήγηση του Προέδρου της Κώστα Δέρβου.

«Εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ. Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες, καλείται άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ. Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Την αποπομπή του είχε ζητήσει νωρίτερα με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για πολιτική χυδαιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, έγραψε για του σκοπιανούς ότι «όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο», ενώ απευθυνόμενος στον προς τον Αλέξη Τσίπρα, απείλησε με …κρεμάλες! «Αλεξάκη κάτσε καλά,είσαι επικίνδυνος… η ΕΛΛΑΣ δεν είναι παιχνιδάκι για να κάνεις τα ”ψευτοαριστεροπατριωτικα” καπρίτσια σου… Οι κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους εθνοπροδότες είναι έτοιμες κ περιμένουν…».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter