Στο Πειθαρχικό το στέλεχος του κόμματος «Νίκη» που χαστούκισε βουλεύτρια της ΝΔ

Στο Πειθαρχικό το στέλεχος του κόμματος «Νίκη» που χαστούκισε βουλεύτρια της ΝΔ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Νίκης», το κόμμα προχώρησε σε αναστολή της κομματικής ιδιότητας της γυναίκας που χαστούκισε σε ιερό ναό τη βουλεύτρια της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, ενώ την παραπέμπει στο Πειθαρχικό όργανο του κόμματος με ανοιχτή τη διαγραφή της.

Διαβάστε επίσηςΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα «Νίκη» χαρακτηρίζει το συμβάν «πράξη αδιανόητη και απαράδεκτη», σημειώνοντας ότι «το γεγονός ότι έλαβε χώρα σε Ιερό Ναό καταδεικνύει το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος και την έλλειψη σεβασμού της στις Αρχές της Νίκης ώστε να δικαιολογεί την απομάκρυνσή της από τις τάξεις της Νίκης που ούτως ή άλλως είχε λάβει χώρα από καιρό. Η ΝΙΚΗ άμεσα επιβεβαίωσε τη αναστολή της κομματικής της ιδιότητας και την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ερώτημα διαγραφής. Ο πόνος όλων μας για την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων είναι δεδομένος όσο και ο υποκριτικός θρησκευτικός ζήλος που όψιμα επιδεικνύουν αυτοί που τον ψήφισαν.

»Η ΝΙΚΗ ως γνήσιο λαϊκό δημοκρατικό κίνημα θα τα αντιπαλέψει και τα δύο νόμιμα και δημοκρατικά και κάθε άλλη ενέργεια προπηλακισμού ή βίας είναι εκ του πονηρού και δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος και το φρόνημα της ΝΙΚΗΣ»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter