Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητεί η αστυνομία τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά από νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του χθες βράδυ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον πληρεξούσιο δικηγόρο μίας 28χρονης καταγγέλλουσας, Στάθη Λύτρα.

Πρόκειται για διαρκές αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα με αποτέλεσμα η αστυνομία να αναζητεί τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Άρβυλα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Για να εκδοθεί ένταλμα όπως έχει γραφτεί σε διάφορα ΜΜΕ θα πρέπει το αδίκημα είναι κακούργημα και όχι πλημμέλημα.

Η νέα καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αφορά στη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών μιας 28χρονης σήμερα κοπέλας, δίχως τη συγκατάθεσή της. Η ίδια διαπίστωσε κάποια στιγμή ότι το συγκεκριμένο υλικό έχει ανέβει στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Παναγιωτόπουλου.

To ερώτημα που τίθεται πλέον και θα πρέπει να απασχολήσει τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία είναι εάν θα κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα αρχεία του Στάθη Παναγιωτόπουλου προκειμένου να ελεγχθεί. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί στη Δικαιοσύνη τέτοιου είδους αίτημα, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, ωστόσο σύμφωνα με νομικές πηγές κάτι τέτοιο κρίνεται επιτακτικό, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος όπως έγινε με την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όταν οι αρχές καθυστέρησαν να κατασχέσουν τον υπολογιστή και τα αρχεία του με αποτέλεσμα να εξαφανίσει το παλιό του λαπτοπ και να αγοράσει καινούργιο «καθαρό» από αρχεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter