«Στο πλευρό» του Χρυσοχοΐδη ο Βελόπουλος

«Στο πλευρό» του Χρυσοχοΐδη ο Βελόπουλος

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση ταυτίζεται με την Αστυνομία, καλύπτοντας πολιτικά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και επιμένοντας στο μότο πως η Αστυνομία υπάρχει για να επιβάλει την τάξη (δηλαδή να δέρνει). 

Αφορμή η κριτική στην Αστυνομία αλλά και η ΕΔΕ για τα γεγονότα και τα κρούσματα αστυνομικής βίας στο συλλαλητήριο της 6ης Δεκεμβρίου για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

«Η Αστυνομία υπάρχει για να επιβάλει την τάξη και να εξασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών, κι όχι να εξυπηρετεί τις εκάστοτε κυβερνητικές πολιτικές σκοπιμότητες»,αναφέρει σε ανακοίνωσή της παραβλέποντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα.

Η Ελληνική Λύση μάλιστα σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, δεν χάνει την ευκαιρία να επιτεθεί και στο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις περασμένες κινητοποιήσεις των μακεδονομάχων σημειώνοντας:

«Μεγαλύτερη “πολιτική αγυρτεία” από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει! Στις Πρέσπες και στη Θεσσαλονίκη άνοιγαν κεφάλια Ελλήνων και έριχναν δακρυγόνα σε μικρά παιδιά. Τότε δεν υπήρχε αστυνομική βία; Τώρα που τα δικά τους παιδιά -λειτουργώντας αντεθνικά- καίνε την Αθήνα, πρέπει η αστυνομία να τους χαϊδεύει;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter