Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο

Σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο υπό την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Οι πολιτικοί αρχηγοί αποχώρησαν από το Προεδρικό Μέγαρο στις 11:30 δίχως να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο λίγο μετά τις 10:45 για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ακολούθησε η άφιξη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ λίγα λεπτά πριν τις 11 πέρασε τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 11 ακριβώς, ενώ τελευταίος προσήλθε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Διαβάστε επίσης: Στο Προεδρικό Μέγαρο οι πολιτικοί αρχηγοί – Σύσκεψη υπό την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Υπενθυμίζεται ότι οι διερευνητικές εντολές που δόθηκαν από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους Κυριάκο Μητσοτάκη, Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Ανδρουλάκη επιστράφηκαν πίσω στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Από τη στιγμή που δεν κατέστη δυνατός ο σχηματισμός κυβέρνησης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς σε σύσκεψη στις 11 το πρωί της Τετάρτης 24 Μαΐου, σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 3 εδάφιο γ΄ του Συντάγματος.

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter