Στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο Ροδίτης κατηγορούμενος ως δολοφόνος της Τοπαλούδη – Αντιδράσεις της οικογένειας

Στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού ο Ροδίτης κατηγορούμενος ως δολοφόνος της Τοπαλούδη – Αντιδράσεις της οικογένειας

Έγκλειστος και σε συνθήκες απομόνωσης στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες, ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, πιθανότατα μετά από απόφαση των φυλακών Γρεβενών, όπου κρατούνταν εδώ και περίπου δέκα μήνες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η μεταφορά του Ροδίτη στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία μετά την επιθετική συμπεριφορά που είχε επιδείξει, αλλά και τις απόπειρες αυτοτραυματισμού του. Η πλευρά του κατηγορούμενου φέρεται να υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ζητήθηκε από τον 21χρονο ούτε και από τους γονείς του, οι οποίοι μάλιστα εμφανίζονται να έχουν αντιρρήσεις και ενστάσεις γύρω από τη νοσηλεία του παιδιού τους στην ψυχιατρική κλινική. Ωστόσο, από το περιβάλλον του λέγεται ότι ο 21χρονος δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον και έχει μόνο «φωτεινές διαλείψεις».

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος στην υπόθεση Τοπαλούδη δέχτηκε την περασμένη Τετάρτη το πρώτο επισκεπτήριο από τη μητέρα του.

Αντιδράσεις

Η μεταφορά του 21χρονου στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού προκαλεί πλήθος ερωτημάτων, σύμφωνα με το συνήγορο της οικογένειας Τοπαλούδη, Ευάγγελο Γκιουγκή. Τα ερωτήματα αυτά γίνονται ακόμη πιο έντονα αν αναλογιστεί κανείς -όπως σημειώνει ο κ. Γκιουγκής- ότι ο κατηγορούμενος είχε εξεταστεί πρόσφατα από ψυχίατρο, ο οποίος απεφάνθη ότι έχει «σώας τα φρένας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter