Στο ψυχιατρείο ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Στο ψυχιατρείο ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Στο ψυχιατρείο Πεντέλης νοσηλεύεται ο 28χρονος ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε την περασμένη Κυριακή στο Αίγιο γιαγιά και εγγόνι.

«Από χθες του βράδυ νοσηλεύεται στο ψυχιατρικό Πεντέλης, στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από τους ψυχιάτρους στο ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών και από χθες, έχει εισαχθεί στο ψυχιατρικό Πεντέλης» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο  δικηγόρος του 28χρονου, κ. Γιάννης Σαμέλης. 

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο 28χρονος, ζητάει συγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του, στην πρωινή εκπομπή, ο 28χρονος εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος γιατί πανικοβλήθηκε και «είναι ανακριβής η πληροφορία ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης… Το παιδί έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές διαθέσεις».

Ο δικηγόρος του, περιγράφοντας το συμβάν, είπε ότι αμέσως μετά το τροχαίο, ο οδηγός άφησε στο σπίτι της την κοπέλα που είχε μαζί του στο αυτοκίνητο και ο ίδιος, πήγε προς της θάλασσα. Από εκεί, μέσα από τη θάλασσα, τον έβγαλε ο αδερφός του και η μητέρα του, η οποίο μάλιστα -σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του- πήγε και στο σημείο του δυστυχήματος, για να δει μήπως τα θύματα χρειάζονταν βοήθεια. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter