Στο ψυχιατρείο ο μητροκτόνος του Φαλήρου

Στο ψυχιατρείο ο μητροκτόνος του Φαλήρου

Τον εγκλεισμό σε ψυχιατρικό νοσοκομείο του 48χρονου που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του αφού σκότωσε τη μητέρα του διέταξε εισαγγελέας αναφορικά με την τραγωδία στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου. Μέσα στις φλόγες από πυρκαγιά οι πυροσβέστες αντίκρισαν νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα, με τραύματα από δύο μαχαιριές ενώ αιμόφυρτος βρέθηκε ο γιος της, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την μητέρα του, να αυτοτραυματίστηκε και να πυρπόλησε το διαμέρισμα για να καούν και οι δύο.

Ο τρόπος που θα ληφθεί η απολογία του αναμένεται να αποφασιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ οι Αρχές αναζητούν τους λόγους που ο 48χρονος οδηγήθηκε στο ειδεχθές έγκλημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχαν ενδοοικογενειακά προβλήματα.

«Είχε γίνει κάτι με τον πατέρα του, είχε πάρει καραμπίνα και τον κυνήγαγε μέσα στην πλατεία του νεκροταφείου της Νέας Σμύρνης», σύμφωνα με γείτονα, ενώ δεύτερη μαρτυρία αναφέρει ότι «παντρεύτηκε πολύ μικρός και χώρισε γρήγορα ενώ στη συνέχεια ζούσε με τη μητέρα του».

Ο 48χρονος ο οποίος εργαζόταν ως μαρμαράς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είχε καταγεγραμμένο ιστορικό νοσηλειών , ούτε λάμβανε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Πηγή: ertnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter