Στο ρελαντί 4-1 και 3ος ο Ολυμπιακός

Στο ρελαντί 4-1 και 3ος ο Ολυμπιακός

Παρά το νέο εκτεταμένο ροτέισον από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και την απουσία των οργανωμένων από το πέταλο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις… συλλήψεις των αρχηγών τους, ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα. Με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να επιστρέφει στην 11άδα και διάταξη 4-3-3, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 4-1 της Λαμίας, με το ματς να κρίνεται ουσιαστικά σε τρία λεπτά, από το 24’ έως το 27’. Τότε ο Τσικίνιο άνοιξε το σκορ με το πρώτο γκολ του στην Ελλάδα, ενώ ακολούθησε το 2-0 από τον Ναβάρο με σουτ εκτός περιοχής. Μέχρι τότε, οι προσπάθειες των Βέζο (12’), Μασούρα (21’) είτε έβρισκαν απέναντι τον Κοσέλεφ, είτε κατέληγαν άουτ. Το ίδιο συνέβη και μετά από τα δύο πρώτα γκολ, με κυριότερο εκφραστή των ευκαιριών τον Ποντένσε. Ό,τι δεν τα κατάφερε στο πρώτο 45λεπτο ο Πορτογάλος εξτρέμ, το έκανε στο 52’ όταν πλάσαρε τον Κοσέλεφ για το 3-0, μετά από κάθετη του Βέζο.

Η Λαμία άρχισε να φαίνεται μετά από το 3ο γκολ. Βοήθησαν και οι αλλαγές του Λεωνίδα Βόκολου. Στο 61’ ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του Τσιλούλη, αλλά τρία λεπτά αργότερα, ο Τόσιτς νίκησε τον διεθνή κίπερ και μείωσε σε 3-1. Ο σκόρερ, μάλιστα, απείλησε και στο 69’, αλλά με διπλή προσπάθεια ο Πασχαλάκης είχε απάντηση.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 93’ ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ, έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Ελ Αραμπί – Ελ Κααμπί που εξουδετέρωσαν τον Κοσέλεφ.

Με τη νίκη του, ο Ολυμπιακός παρέμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου και προσωρινά ανέβηκε μετά από πολύ καιρό στην 3η θέση. Προετοιμάζεται, παράλληλα για το εκτός έδρας ματς με την Άστον Βίλα τη Μεγάλη Πέμπτη.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Άμπι (64’), Τερεζίου (92’).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος (58’ Αμπέι), Βέζο, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (58’ Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Όρτα (84’ Ελ Αραμπί), Μασούρας (73’ Μαρτίνς), Ποντένσε, Ναβάρο (73’ Ελ Κααμπί).

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν (58’ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Νούνιες (46’ Τερεζίου), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (75’ Τσούκαλος), Λέικ (84’ Τσιλιανίδης), Κοντονίκος (46’ Βασιλαντωνόπουλος)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter