Στο… ρελαντί ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη

Στο… ρελαντί ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη

Αήττητος παρέμεινε για 5η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός στην Α1 περνώντας άνετα, χωρίς να χρειαστεί να… πατήσει γκάζι, από τη Νέα Σμύρνη, 88-67, επί του Πανιωνίου. Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν χωρίς τους Ματ Λοτζέσκι και Ντίνο Μήτογλου, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ θέλησε να τους ξεκουράσει.

Βουγιούκας (12π.), Παππάς (11π.), Καλάθης (10π.) και Τόμας (10π.) σημείωσαν διψήφιο νούμερο πόντων για τον Παναθηναϊκό που πλέον προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές, στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανιωνίου, ο Νώντας Παπαντωνίου σημείωσε 17 πόντους, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκαν με τα «κυανέρυθρα» και οι Μπράντον Γουντ και Τζόι Ντόρσεϊ. Το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» πραγματοποίησε ο Βασίλης Φραγκιάς.

Τα δεκάλεπτα: 20-28, 37-48, 51-66, 67-88

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου γέμισαν το κλειστό της Νέας Σμύρνης, το απόγευμα της Δευτέρας (12/11) για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Πανιωνίου απέναντι στον ισχυρό Παναθηναϊκό. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με 10-6, με πόντους από τον Παπαντωνίου, αλλά οι «πράσινοι» απάντησαν με σερί 0-10. Μετά το +8 (20-28) της 1ης περιόδου, ο Πασκουάλ έδωσε εντολή να περνά η μπάλα στη ρακέτα, ο Νίκος Παππάς ευστόχησε σε τρία τρίποντα (τα μοναδικά εύστοχα του Παναθηναϊκού στο α΄ μέρος) και οι «πράσινοι» διατηρούσαν προβάδισμα με διψήφιο νούμερο πόντων. Ο Πανιώνιος αδυνατούσε να απειλήσει στη ρακέτα, προσπαθούσε να ανεβάσει το σκορ με μακρινά σουτ, αλλά ήταν άστοχος για το 37-48 του ημιχρόνου.

Στο β΄ μέρος, ο Νταρνέλ Χάρις έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει τον Πανιώνιο σε αξιοπρεπή… απόσταση, με τους «πράσινους» στο ρελαντί να διατηρούν την πρωτοπορία, έχοντας κορυφαίους σε αυτό το διάστημα τους Λάσμε και Βουγιούκα. Τυπική διαδικασία η τέταρτη περίοδος, με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν σχήματα και συστήματα.

Διαιτητές: Τσαρούχα-Διαμαντής-Παπαθανασίου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βασίλης Φραγκιάς): Παπαντωνίου 17 (3), Ντόρσεϊ 9, Μπέρι 10 (2), Χάρις 15 (4), Σίνγκλερ 6 (2), Καμαριανός, Δίπλαρος, Καμπερίδης, Τέιλορ 5, Γουντ 5 (1).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Παπαπέτρου 6, Καλάθης 10 (1), Λάσμε 9, Τόμας 10, Λάνγκφορντ 12 (1), Παπαγιάννης, Γκιστ 6, Παππάς 11 (3), Καλαϊτζάκης 1, Βουγιούκας 12, Αντετοκούνμπο 4, Λεκαβίτσιους 7 (2).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter