Στο Ρέντη ο Μαρινάκης μίλησε σε παίκτες και Μαρτίνς

Στο Ρέντη ο Μαρινάκης μίλησε σε παίκτες και Μαρτίνς

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, στον Ρέντη βρέθηκε σήμερα (25/5) ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μίλησε στους παίκτες των «ερυθρολεύκων» αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της επανέναρξης των εγχώριων διοργανώσεων αλλά και της αναμονής επανέναρξης του Europa League…

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην ανάγκη αλληλεγγύης και ενότητας που πρέπει να υπάρχει στον σύλλογο για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης από την πανδημία. «Θα βγούμε πιο δυνατοί για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας τόσο κατά την φετινή σεζόν όσο και τις ερχόμενες» είπε μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης κι έκανε λόγο για ακόμα μεγαλύτερη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Μίλησε ακόμη για την ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς για δύο ακόμη χρόνια που τον καθιστά και το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα. Στη συνέχεια ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να εντείνουν τις προσπάθειές τους στις προπονήσεις και στους αγώνες προκειμένου να πετύχουν όλους τους στόχους της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου αλλά και για την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Υπογράμμισε ακόμα ότι κανείς δεν πρέπει να επαναπαυτεί στη διάφορά που υπάρχει στη βαθμολογία και θα πρέπει να παλεύουν με πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό σαν να ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα.

Τέλος μίλησε για την προσωπική του περιπέτεια με τον κορονοϊό και μετέφερε στους παίκτες τις συμβουλές που του έδωσαν οι γιατροί ενώ ζήτησε απ’ όλους να είναι προσεκτικοί στην προσωπική τους ζωή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter