Στο Ρέθυμνο ο Νίκος Παππάς: «Στον ΒΟΑΚ, η Ν.Δ. εμπαίζει τους πολίτες»

Στο Ρέθυμνο ο Νίκος Παππάς: «Στον ΒΟΑΚ, η Ν.Δ. εμπαίζει τους πολίτες»

Επίσκεψη στο Ρέθυμνο πραγματοποίησε την Τρίτη ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο Νίκος Παππάς τόνισε την ανάγκη συνέχισης των μικρών και μεγάλων έργων στην περιοχή, με βάση τον σχεδιασμό τους, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να επιτευχθεί ο στόχος για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αύξηση της οδικής ασφάλειας και ενίσχυση της τοπικής οικονομία, κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, Μαίρης Λιονή, δημάρχων, εκπροσώπων και φορέων.

Παράλληλα, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε, επίσης, την πολιτική «παγώματος» των μεγάλων έργων υποδομής που εφαρμόζει η Ν.Δ., επισημαίνοντας ότι «ο κλάδος των υποδομών μπορεί, εν μέσω πανδημίας, να φρενάρει την καθίζηση της οικονομίας, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και δημόσια έσοδα, να προσφέρει στη χώρα ένα βελτιωμένο απόθεμα υποδομών».

Σε ό,τι αφορά τον ΒΟΑΚ, είπε ότι «η κυβέρνηση έχει χάσει πολύτιμο χρόνο, αφού η διαδικασία της α’ φάσης του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε από εμάς αλλά η β’ φάση, δυστυχώς, δεν προχωρά». Για να συμπληρώσει ότι «η Ν.Δ. παραδέχεται, ρητά ή άρρητα, ότι οικοδομεί και συνεχίζει πάνω στον σχεδιασμό που παρέλαβε. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει με μια ειλικρινή τοποθέτηση του κ. Καραμανλή, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης του υπουργείου Υποδομών. Αντί αυτού, προκρίθηκαν πολιτικές προτεραιότητες που ζημιώνουν τον λαό της Κρήτης, ο οποίος δεν θα δει το έργο να προχωράει.

Καλούμε τη ΝΔ, ακόμα και τώρα, να προχωρήσει τις διαδικασίες και να σταματήσει να εμπαίζει τους πολίτες. Το έργο θα έπρεπε να ολοκληρωθεί το 2025, με βάση τον δικό μας σχεδιασμό. Όχι στο απώτερο μέλλον και μάλιστα με διόδια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter