Στο σφυρί προσωπικά αντικείμενα του Prince

Στο σφυρί προσωπικά αντικείμενα του Prince

Το σακάκι με τα κεντήματα από χάντρες που φορούσε ο Πρινς στην ταινία του 1986, «Under the cherry moon» και άλλα αντικείμενα του ποπ σταρ πρόκειται να τεθούν σε δημοπρασία.

Η διαδικασία από την εταιρεία που χειρίζεται τι πωλήσεις αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτη. Μεταξύ αυτών που θα δημοπρατηθούν είναι ένα ασπρόμαυρο μπολερό που είχε σχεδιαστεί για την περιοδεία του Πρινς στην Ευρώπη το 1993, το συμβόλαιο που υπέγραψε ο μουσικός για παίξει στην ταινία «Purple Rain», τους χειρόγραφους στίχους για το τραγούδι «The Screams of Passion», ένα ζαχαρί κοστούμι με στρας του οίκου Versace και ένα χειρόγραφο μίας ομιλίας του κατά την αποδοχή ενός βραβείου.

Το σακάκι που φορούσε ο Πρινς στην ταινία «Under the cherry moon» είναι σε γραμμή άλφα σε ιβουάρ χρώμα, αστραφτερό, κεντημένο με ψεύτικα μαργαριτάρια, ο γιακάς του είναι στυλ μπολερό κι έχει ένα κόψιμο στην πίσω πλευρά. Επειδή το ύφασμα με το οποίο είναι κατασκευασμένο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, το σακάκι δεν έχει πλυθεί με αποτέλεσμα να έχει ακόμα στο γιακά του υπολείμματα από το μακιγιάζ.

Ο Πρινς πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 57 χρόνων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter