Στο σφυρί τα μηχανήματα του «Βήμα 99.5» για να καλυφθούν τα χρέη

Στο σφυρί τα μηχανήματα του «Βήμα 99.5» για να καλυφθούν τα χρέη

Στο σφυρί βγαίνουν τα μηχανήματα του ραδιοφωνικού σταθμού «Βήμα 99.5» από τους 11 τεχνικούς του για να καλυφθεί η οφειλή ύψους 135.853,30 ευρώ.

Τα μηχανήματα, μεταξύ των οποίων είναι κονσόλες, μικρόφωνα, ακουστικά, υπολογιστές, ενδοεπικοινωνίες, πομποί, δίπολα και γεννήτριες, θα πωληθούν με τιμή εκκίνησης στα 235.850 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetradio.gr..

Ο πλειστηριασμός αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Κονσόλες, μικρόφωνα, ακουστικά, υπολογιστές, monitors, ενδοεπικοινωνίες, ζεύξεις, master, πομποί, δίπολα, γεννήτριες και άλλα πολλά, βγαίνουν στο σφυρί από τους 11 τεχνικούς του Βήμα 99.5 για οφειλή ύψους 135.853,30 ευρώ. 

Η τιμή εκκίνησης ορίστηκε στα 235.850 ευρώ, στα 2/3 της τιμής εκτίμησης κατά τη διάρκεια της κατάσχεσης. Ο πλειστηριασμός θα λάβει χώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στις 6 Ιουνίου.

Τα μηχανήματα του σταθμού είναι πανάκριβα (φωτογραφία από το Studio On Air), είχε γίνει μεγάλη επένδυση σε αυτόν τον τομέα ειδικά όταν εξαγοράστηκε από τη Γιάννα Αγγελοπούλου για να εκπέμψει τον City 99.5. Για παράδειγμα, ένας από τους πομπούς του εκτιμήθηκε στα 22.500 ευρώ, ενώ η κονσόλα που χρησιμοποιούνταν στη ροή του προγράμματος στα 90.000 ευρώ. Οι εργαζόμενοι του Βήμα FM τα κατάσχεσαν όλα λίγο μετά το οριστικό του λουκέτο τον Οκτώβριο, και τα φυλάσσουν σε αποθήκες.

Στον όλο πλειστηριασμό, βέβαια, δεν συμπεριλαμβάνεται η άδεια του σταθμού και οι μετοχές της Alter Ego στην «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις Βήμα FM A.E.». Οι άνθρωποι του Βαγγέλη Μαρινάκη προτίθενται, όπως υποστήριζαν τουλάχιστον, ή να θέσουν σε λύση κι εκκαθάριση την εταιρεία ή να την πουλήσουν σε κάποιον ενδιαφερόμενο έναντι μηδενικού ανταλλάγματος. Μαζί, όμως, με τα χρέη του -περί τα 4.000.000 ευρώ- και χωρίς τα μηχανήματα.

Πηγή: e-tetradio.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter