Στο «σφυρί» το εξοχικό της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη (Photos-video)

Στο «σφυρί» το εξοχικό της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη (Photos-video)

Πωλητήριο μπήκε στο αγαπημένο σπίτι της Ζωής Λάσκαρη, στο Πόρτο Ράφτη, όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της 

Ο γνωστός ποινικολόγος είχε πει πρόσφατα για αυτή του την απόφαση λέγοντας πως μετά το θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένει άλλο στο Πόρτο Ράφτη. Την πώληση της κατοικίας έχει αναλάβει γνωστό μεσιτικό γραφείο και η αγγελία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του, μαζί με παρουσίαση του σπιτιού, και περιμένει τους επίδοξους αγοραστές.

Πουθενά στην αγγελία δεν αναφέρεται τιμή πώλησης ούτε αφήνεται υπόνοια για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, παρά μόνο δίνονται όλες οι λεπτομέρειες που μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον κάποιου.

«Μετά το θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένα να μένω στο Πόρτο Ράφτη. Το Πόρτο Ράφτη, όπου ζούσαμε τα τελευταία 15-20 χρόνια, ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δεν μπορούσα να την εγκαταλείψω. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη το είχε φτιάξει εκείνη. Καθετί ήταν από εκείνη» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

https://www.youtube.com/watch?v=BQKrPg-VQiU

Η αγγελία του σπιτιού αναφέρει: Μονοκατοικία-μεζονέτα εντός οικισμού ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, 498 m2 σε δύο επίπεδα με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα, επί οικοπέδου 521 m2. Στο 1ο επίπεδο (202 m2) έχουμε την κύρια είσοδο της κατοικίας με χώρους υποδοχής, καθιστικό με πρόσβαση σε βεράντα, τραπεζαρία με πρόσβαση στον κήπο, κουζίνα ανεξάρτητη, 1 υ/δ master με φανταστική θέα που περιλαμβάνει ανοιχτό λουτρό με Jacuzzi, δωμάτιο γκαρνταρόμπας και υπερυψωμένο χώρο γραφείου. Στο 2ο επίπεδο (222 m2) με πρόσβαση και θέα στην πισίνα, βρίσκονται 2 υ/δ master με en suite λουτρά, χώρος γραφείου, 1 WC επισκεπτών, 2 υ/δ (ξενώνες) με λουτρό, δωμάτιο υπηρεσίας με δικό του μπάνιο, αποθηκευτικοί χώροι και ντουλάπες, χώρος πλυντηρίου-εργασίας, WC με ντουζιέρα – χαμάμ. Στο χώρο της πισίνας υπάρχει στεγασμένο μπαρ & bbq.

Άπλετο φως στους κύριους χώρους της κατοικίας και εξαιρετική θέα. Την κατοικία χαρακτηρίζουν ιδιωτικότητα και η λειτουργική διαρρύθμιση. Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης (στεγασμένες), αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αυτόματο πότισμα. Βοηθητικοί χώροι 74 m2.

Το συγκρότημα κατοικιών «Απολλώνιον» παρέχει 24ωρη φύλαξη, εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά, εκκλησία. Κατασκευή 1975, ανακαινίστηκε το 1992 Τιμή: Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι





Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter