Στο ΣΚΑΪ δεν τους βγήκε το αφήγημα ότι για τα κρούσματα φταίνε οι διαδηλώσεις (Video)

Στο ΣΚΑΪ δεν τους βγήκε το αφήγημα ότι για τα κρούσματα φταίνε οι διαδηλώσεις (Video)

Στο ΣΚΑΪ πασχίζουν να αποδείξουν πάση θυσία πως οι διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες στη Νέα Σμύρνη οδήγησαν και σε αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή.

Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο, ο ΣΚΑΪ κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιβεβαιώσει το αφήγημα Μητσοτάκη. Μόνο που τα πράγματα δεν μας βγαίνουν πάντα όπως τα θέλουμε, και αυτό φάνηκε από το ρεπορτάζ που έκανε το κανάλι το πρωί της Τετάρτης στην Νέα Σμύρνη.

Η ρεπόρτερ του καναλιού βρέθηκε στη λαϊκή της Νέας Σμύρνης ώστε να δείξει την ανησυχία των πολιτών για την αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή απόρροια των διαδηλώσεων.  Οι επιλογές της όμως δεν ήταν οι επιθυμητές και το ρεπορτάζ δυστυχώς δεν της βγήκε όπως θα ήθελε.

Οι πολίτες που επέλεξε να της μιλήσουν δεν είχαν περάσει πριν από το απαιτούμενο… «τεστ» για να κριθεί η καταλληλόλητά τους και έτσι ο πρώτος κύριος αμφισβήτησε τα όσα λέγονται για υπερμετάδοση του κορονοϊού στην περιοχή και η δεύτερη επισήμανε πως αποφεύγει τις μετακινήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφήνοντας να εννοηθεί πως εκεί υπάρχει πραγματική υπερμετάδοση του ιού.

Δείτε το βίντεο

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter