Στο «σκαμνί» Δημάδης και Σουλτογιάννης του «perouka gate» για πλαστογραφία

Στο «σκαμνί» Δημάδης και Σουλτογιάννης του «perouka gate» για πλαστογραφία

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών αναμένεται να καθίσουν αύριο Παρασκευή οι δημοσιογράφοι Θάνος Δημάδης και Δημήτρης Σουλτογιάννης, γνωστοί και από την υπόθεση «perouka gate».

Οι δύο δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πλαστογραφίας μετά χρήσεως από κοινού, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης εις βάρος τους από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, έπειτα από μήνυση του δημοσιογράφου Γιώργου Χριστοφορίδη.

Η υπόθεση αφορά στην πλαστογράφηση της υπογραφής του Γιώργου Χριστοφορίδη, στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ελληνική διπλωματική αποστολή, στις 17 Σεπτεμβρίου 2016, για τη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ, με αντικείμενο το μεταναστευτικό.

Τότε, οι δύο ανταποκριτές στις ΗΠΑ, Θάνος Δημάδης και Δημήτρης Σουλτογιάννης, φορώντας περούκες, μπήκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου, παρήγγειλαν και -στο τέλος- χρέωσαν τα ποτά τους στο δωμάτιο του τότε συμβούλου του Νίκου Παππά, υπογράφοντας ως… «Χριστοφορίδης»!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο οι δύο δημοσιογράφοι «έθεσαν στην απόδειξη του καφέ εστιατορίου των ΗΠΑ με την επωνυμία WESTIN NEW YORK GRAND CENTRAL την υπογραφή του Γ. Χριστοφορίδη» και στη συνέχεια παρέδωσαν την απόδειξη στον υπάλληλο του ξενοδοχείου προκειμένου να γίνει η χρέωση στο Χριστοφορίδη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter