Στο σπίτι με τα παιδιά: Δωρεάν παιδικά βιβλία online από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Στο σπίτι με τα παιδιά: Δωρεάν παιδικά βιβλία online από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος έχει δημιουργήσει το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριοτο οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαβάζουν δωρεάν ελληνόγλωσσα ηλεκτρονικά βιβλία, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οπουδήποτε και αν βρίσκονται, μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone.

Στο Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης θα βρείτε δεκάδες παιδικά και εφηβικά βιβλία, μερικών από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της χώρας, με κλασικούς αλλά και νεότερους τίτλους.

Διαδικασία εγγραφής και ανάγνωσης

Μεταβείτε στην σελίδα του Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου (ereading.nlg.gr).Για να «κατεβάσετε» δωρεάν τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν πρέπει απαραιτήτως να κάνετε εγγραφή ως ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ χρήστης (μέσω taxisnet). Στη συνέχεια αναζητήστε το βιβλίο που θέλετε να διαβάσετε στο παιδί σας (ή να διαβάσει μόνο του εάν είναι μεγαλύτερης ηλικίας), βάσει συγγραφέα ή τίτλου.

Κάθε πιστοποιημένος χρήστης μπορεί να «κατεβάσει» ταυτόχρονα έως 3 ηλεκτρονικά βιβλία, για 20 ημέρες το καθένα, με δικαίωμα ανανέωσης. Εάν το βιβλίο που σας ενδιαφέρει είναι ήδη δανεισμένο σε κάποιον άλλο χρήστη, μπορείτε να κάνετε «κράτηση».

Καλή (ηλεκτρονική) ανάγνωση!

INFO ereading.nlg.gr.

Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων – Οι προτάσεις μας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter