Στο σπίτι του Μητσοτάκη λειτουργεί τέλεια το γαλάζιο «επιτελικό κράτος» (Video)

Στο σπίτι του Μητσοτάκη λειτουργεί τέλεια το γαλάζιο «επιτελικό κράτος» (Video)

Μπορεί η Ελλάδα να κόπηκε στη μέση παρά το ότι γνώριζαν πολύ καλά πως θα ερχόταν το κύμα κακοκαιρίας, μπορεί να προσπαθούν να το αιτιολογήσουν λέγοντας πως ήταν «πρωτοφανής» η χιονόπτωση αλλά υπάρχει ένα σημείο της χώρας όπου το επιτελικό κράτος… λειτούργησε!

Ναι είναι η περιοχή όπου μένει ο πρωθυπουργός με την υπέρκομψη σύζυγό του, ο Περιφερειακός Λυκαβηττού (από τον Μάιο του 2017) όπου το χιόνι μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο, αλλά όχι όταν δημιουργεί πρόβλημα στην κίνηση του ενός και μοναδικού πρωθυπουργού: του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έτσι όπως μάθαμε, τα εκχιονιστικά μηχανήματα πιάσανε δουλειά, και επαναλαμβάνουν το υψηλό τους καθήκον ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μην τυχόν και δημιουργηθεί πρόβλημα στην «ιερή» οικογένεια.

Εκεί λίγες δεκάδες μέτρα από τον περιφερειακό του Λυκαβηττού, στην πολυτελή κατοικία του Κυριάκου Μητσοτάκη, απ’ όπου εν καιρώ πανδημίας η Μαρέβα Γρκαμπόφσκι Μητσοτάκη έδινε τη συνέντευξή της διαφημίζοντας την πολυτέλειά της στις Financials Times.

Αλλά, αν δεχθούμε και τις πληροφορίες που είχαν δημοσιευθεί τότε, όταν το ζεύγος μετακόμιζε στην περιοχή είχε χτυπήσει συναγερμός στο Δήμο Αθηναίων… για να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής, στη συγκεκριμένη περιοχή όπως ο ηλεκτροφωτισμός, τα πεζοδρόμια, η αποψίλωση των πάρκων, ο έλεγχος στα υπόγεια και υπέργεια δίκτυα κλπ.

Βλέπετε, όπως είχε πει και ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ιδιόκτητο, σε αντίθεση με το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα στα Λεγραινά, που είναι νοικιασμένο…

Όπως και να ‘χει, οι μετακινήσεις του πρωθυπουργού πρέπει να διασφαλιστούν (σε αντίθεση με των κοινών ανθρώπων), αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ελικόπτερο για μερικά τετράγωνα… όπως έκανε πρόσφατα στην Ικαρία για… εκδρομή!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter