Στο σπίτι του Σμηναγού Μπαλταδώρου ο Αρχηγός ΓΕΑ (Photos)

Στο σπίτι του Σμηναγού Μπαλταδώρου ο Αρχηγός ΓΕΑ (Photos)

Στο σπίτι του άτυχου Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου που έχασε την ζωή του πάνω στο καθήκον βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Εξέφρασε δια ζώσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 34χρονου και εξερχόμενος της οικίας ανέφερε ότι πρόκειται να προβεί αργότερα μέσα στην ημέρα σε εκτενέστερες δηλώσεις.

Σε άσχημη κατάσταση οι γονείς του και ο αδελφός του που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Οπως και η σύζυγός του. Χθες στο σπίτι τους στην Πετρούπολη βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι για συμπαράσταση.

Τραγική ειρωνεία τα όλα όσα είπε (στο κανάλι Ε) ο πατέρας του Απόστολος Μπαλταδώρος την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του γιου του ήταν σε εξέλιξη. Οπως ανέφερε, επρόκειτο για την τελευταία ημέρα της εβδομαδιαίας αποστολής του στην αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών. «Σήμερα θα επέστρεφε στην Τανάγρα, τελευταία ημέρα ήταν σήμερα».

Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία αλλά ούτε και ο τόπος που θα τελεστεί η κηδεία του 34χρονου Σμηναγού, ωστόσο η κηδεία αναμένεται να τελεστεί στην γενέτειρά του, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter