Στο στόχαστρο αγνώστων το ΙΧ του Μιχαηλίδη: Έσκισαν Documento και «ΕφΣυν» και έκλεψαν μουσικά όργανα

Στο στόχαστρο αγνώστων το ΙΧ του Μιχαηλίδη: Έσκισαν Documento και «ΕφΣυν» και έκλεψαν μουσικά όργανα

Στόχος θρασύδειλης επίθεσης, που παραπέμπει περισσότερο σε βανδαλισμό, έγινε το βράδυ της Τετάρτης το αυτοκίνητο του καλλιτέχνη Θανάση Μιχαηλίδη, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το θέατρο στο οποίο εργάζεται στο Μεταξουργείο. Άγνωστοι, αφού έσπασαν το τζάμι του ΙΧ και, αφού προέβησαν σε βανδαλισμούς -όπως να σκίσουν αφίσες της παράστασης και εφημερίδες-, άρπαξαν τρία μουσικά όργανα και τράπηκαν σε φυγή.

Συγκεκριμένα, η ταλαιπωρία για τον Θανάση Μιχαηλίδη, που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός για τα καυστικά του σχόλια, ξεκίνησε λίγο μετά το τέλος της παράστασης στο «Από Μηχανής Θέατρο», επί της οδού Ακαδήμου, στο Μεταξουργείο. Εξερχόμενος, λοιπόν, του θεάτρου, περίπου στις 22:00, άφησε τρία μουσικά όργανα στο αυτοκίνητο και μετέβη σε παρακείμενο εστιατόριο για να γευματίσει.

Λίγα λεπτά της ώρας αργότερα, επέστρεψε στο αυτοκίνητό του για να φύγει και τότε αντίκρισε το βανδαλισμένο όχημα: Οι δράστες είχαν σπάσει το πίσω αριστερό τζάμι, σκίζοντας, μάλιστα, εφημερίδες(!) όπως το Documento και η Εφημερίδα των Συντακτών, ενώ αφαίρεσαν και τρεις κιθάρες που χρησιμοποιούνταν στην παράσταση.

Οι δράστες, πριν τραπούν σε φυγή, ολοκλήρωσαν το καταστροφικό τους έργο, που ξεπερνά μία «απλή» κλοπή, τοποθετώντας τεχνηέντως ένα σύρμα στο ένα ελαστικό του οχήματος προκειμένου να κλατάρει(!) αμέσως μόλις κινηθεί το όχημα από τον οδηγό.

Η εικόνα μιλά από μόνη της:

Υπενθυμίζεται πως ο Θανάσης Μιχαηλίδης, που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός από τα σατιρικά – καυστικά – αντικυβερνητικά του βίντεο, ανεβάζει στο «Από Μηχανής θέατρο» την πολιτική σάτιρα με τίτλο: «Ημέρες παΝΔημίας».

Δείτε επίσης: Στο «στόχαστρο» του Θανάση Μιχαηλίδη το Qatargate (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter