Στο στόχαστρο βουλευτών και πολιτευτών το «πουλέν» του Μητσοτάκη

Στο στόχαστρο βουλευτών και πολιτευτών το «πουλέν» του Μητσοτάκη

Όλα βαίνουν καλώς ή μήπως όχι, για το «πουλέν» του Μητσοτάκη, την Μαρία Σπυράκη. Όπως εγκύρως πληροφορούμαστε, οι νυν βουλευτές και σχεδόν όλοι οι πολιτευτές της Α΄ Θεσσαλονίκης έχουν προβεί σε σχετικά διαβήματα προς την ηγεσία της ΝΔ για την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος και ευρωβουλευτή, διότι όπως επισημαίνουν λειτουργεί ως να έχει πάρει το χρίσμα για να είναι στις γαλάζιες λίστες. 

Ωστόσο, αυτό που δεν λένε, γιατί δεν μπορούν να το πουν στον αρχηγό τους, είναι ότι η Μαρία Σπυράκη εκτός από την προεδρική εύνοια διατηρεί άριστες σχέσεις με τη σύζυγο του Κυριάκου, την Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ως εκ τούτο θεωρούν ότι έχει προβάδισμα στο γαλάζιο εκλογικό ακροατήριο. 

Η Σπυράκη πάντως δεν πτοείται από τα εσωκομματικά χτυπήματα και συνεχίζει να κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς. Τέλος, οι πληροφορίες που θέλουν τον πρόεδρο της ΝΔ να σκέφτεται να συμπεριλάβει την κυρία Σπυράκη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, και δη σε εκλόγιμη θέση, δεν ευσταθούν όπως υποστηρίζουν κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter