Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον πάγκο και οι Μαρτίνς, Φερέιρα!

Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον πάγκο και οι Μαρτίνς, Φερέιρα!

Κυρίαρχο θέμα στα Πορτογαλικά ΜΜΕ είναι τις τελευταίες ημέρες η εξεύρεση ικανού προπονητή από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο το φετινό πρωτάθλημα της χώρας.

Σήμερα (25/9) η εφημερίδα «Record» έχει βασικό της τίτλο «Τέσσερις υποψήφιοι» και αναφέρεται φυσικά στο θέμα προπονητή της Σπόρτινγκ ενώ στο υπέρτιτλο γράφει ότι «ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου, Φρεντερίκο Βαράντας αναζητά τον διάδοχο του Μάρσελ Κάιζερ». Παράλληλα έχει φωτογραφίες των τεσσάρων υποψηφίων μεταξύ των οποίων είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέϊρα! Οι άλλοι δύο υποψήφιοι που φιγουράρουν στην πρώτη σελίδα της «Record» είναι ο πρώην προπονητής της Μπέτις Κίκε Σετιέν που είναι ελεύθερος και ο Σίλας, πρώην προπονητής της Μπελενένσες.

Σε ο,τι έχει να κάνει με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο στόχος της Σπόρτινγκ μόνο ως διακαής πόθος μπορεί να χαρακτηριστεί και λιγότερο ως μεταγραφικός στόχος που μπορει να πραγματοποιηθεί άμεσα. Κι αυτό γιατί τόσο ο Πορτογάλος κόουτς όσο και η διοίκηση του Ολυμπιακού, δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να σταματήσουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι…

Οσον αφορά στον Φερέιρα, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κρούση που έχει γίνει ήδη και αρνητική απάντηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Και επισημαίνουν ότι η Σπόρτινγκ έχει μόνο μια επιλογή για να αποκτήσει τον Φερέιρα (αν το επιθυμεί κι αυτός), να πληρώσει το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιό του ως ρήτρα αποχώρησης και η οποία είναι 7 εκατ. ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter