Στο στόχαστρο του Κυριάκου

Στο στόχαστρο του Κυριάκου

Ο Παντελής Μπουγδάνος διορίστηκε αντιπεριφερειάρχης Χίου τον περασμένο Αύγουστο από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη. 

Ηταν άλλωστε υποψήφιος στον υποτίθεται ανεξάρτητο αλλά προσκείμενο στον Αντώνη Σαμαρά συνδυασμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στα πρόσφατα επεισόδια Μουτζούρης και Μπουγδάνος πρωτοστάτησαν κατά της επιλογής της κυβέρνησης να φτιάξει νέες δομές στα νησιά. Ε για τον Μπουγδάνο άρθρο στο protothema.gr, το οποίο μάλιστα επικαλείται «ασφαλείς» πληροφορίες, ανέφερε ότι το πρωί πηγαίνει στις διαδηλώσεις κατά των μεταναστευτικών ροών και το βράδυ «είναι ιδιοκτήτης ακινήτων στην πόλη της Χίου τα οποία νοικιάζουν ΜΚΟ για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών»! Eτσι γίνονται οι δουλίτσες, κύριοι. Tι νομίζατε; Οτι επειδή είστε στη ΝΔ θα σας άφηνε απέξω το σύστημα Μητσοτάκη;

Γιατί ο Ευκλείδης δεν είδε τον ΠΑΟΚ

Ξεκινώ από την είδηση: ο εγνωσμένων παοκτζίδικων αισθημάτων Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν είδε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ που διεξάχθηκε την περασμένη Κυριακή. Σιγά την είδηση, καλό έκανε στην ηρεμία του, θα μου πείτε. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που δεν ξέρετε και ήρθε η ώρα να σας το αποκαλύψει ο Doctor. Ο Ευκλ. Τσακαλώτος δεν είδε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας γιατί, όπως είπε, «ο ΠΑΟΚ μπορεί να σου προκαλέσει καρδιακό επεισόδιο ανά πάσα στιγμή»!

Γι’ αυτό και ο τέως υπουργός Οικονομικών δεν βλέπει ποτέ μόνος του τον ΠΑΟΚ, παρά μόνο με παρέα και θέλει πάντα κάποιον να του κρατάει το χέρι! Συμπέρασμα: την περασμένη Κυριακή ο Ευκλείδης ήταν μόνος. Ή ψυλλιάστηκε το αποτέλεσμα.

Ξηλώνουν τους νόμους τους

Ράβε ξήλωνε είναι το «επιτελικό κράτος». Τον Νοέμβριο στο νομοσχέδιο για την υγεία είχε ψηφιστεί ότι για να προσλάβει ο ΕΟΔΥ επικουρικό προσωπικό θα δημιουργούνταν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, ανάλογη με αυτήν που είχε δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα δημόσια νοσοκομεία.

Τώρα στο νομοσχέδιο για τη δημόσια υγεία που θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας καταργεί τη διάταξη που ψήφισε τον Νοέμβριο! Και δεν την αντικαθιστά με άλλη διαδικασία! Αρα θα προσλαμβάνει ο ΕΟΔΥ όπως θέλει. Ρουσφετολογικές προσλήψεις είπατε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter