Στο στόχαστρο του Μητσοτάκη, Παυλόπουλος και Καραμανλής

Στο στόχαστρο του Μητσοτάκη, Παυλόπουλος και Καραμανλής

Νευράκια, αψυχολόγητες ενέργειες και ξινισμένα μούτρα παρατηρεί κανείς στο Μοσχάτο, μετά την ήττα στη βουλή για το μακεδονικό.

Ο σμπίρος, που η στήλη ως γνωστόν διαθέτει στη ΝΔ, μας πληροφόρησε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δύο πρόσωπα «μισεί» περισσότερο αυτή την περίοδο. Τον Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλο. Κι αυτό γιατί κατά την λογική του και οι δύο «βάζουν πλάτη» στην κυβέρνηση. Δεν ισχύει φυσικά κάτι τέτοιο, αλλά ως γνωστόν η λογική Μητσοτάκη είναι αμάχητη. 

Και για να έχετε μια εικόνα του πως σκέφτεται και συμπεριφέρεται ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σας αποκαλύψουμε ότι χθες το βράδυ στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, προς τιμή του Ινδού Προέδρου και της συζύγου του, επέλεξε να μην πάει, χωρίς να δώσει και κάποια σοβαρή εξήγηση. 

Με εντολή του η ΝΔ εκπροσωπήθηκε από τη βουλευτή Ντόρα Μπακογιάννη…

Για την ιστορία στο δείπνο έδωσαν το παρών ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, το ζεύγος Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη και πολλά στελέχη του διπλωματικού σώματος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter