Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο ελεύθερος Τόμιτς

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο ελεύθερος Τόμιτς

Το διαζύγιό του με τον Μίλαν Τόμιτς ανακοίνωσε, μάλλον απρόσμενα, ο Ερυθρός Αστέρας. Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ελληνοσέρβου προπονητή μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός, αλλά το χρονικό πλαίσιο παραμένει ακαθόριστο.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις προχθές αποφασίστηκε να τελειώσει τη σεζόν υπηρεσιακά στο λιμάνι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Αστέρας ξεκίνησε καλά στην Εuroleague, όπου νίκησε γηπεδούχος τη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς ενώ ηττήθηκε στην παράταση από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ωστόσο, μετράει ήδη τρεις ήττες στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Τόμιτς υπέβαλε παραίτηση η οποία αρχικά δεν έγινε δεκτή. Μερικές ώρες αργότερα, το τοπίο άλλαξε και ο «χωρισμός» επισημοποιήθηκε.

Ο 46χρονος Τόμιτς αποχαιρέτισε τον Αστέρα με την εξής δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τους παίκτες, το επαγγελματικό προσωπικό, τη διοίκηση και τους ανθρώπους του συλλόγου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε στο παρελθόν και στις αρχές αυτής της σεζόν. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους οπαδούς που μας στήριξαν. Εύχομαι στον Ερυθρό Αστέρα καλή επιτυχία και μακροπρόθεσμα να πετύχει όλους τους στόχους του».

Ο πρόεδρος Νεμπόισα Τσόβιτς πρόσθεσε ότι η απόφαση ελήφθη κοινή συναινέσει και ευχαρίστησε τον Τόμιτς για τη συμβολή του στην κατάκτηση τριών τίτλων την περυσινή περίοδο.

Σύμβολο της κερκίδας των οπαδών του Ολυμπιακού, ο Τόμιτς πρωτοφόρεσε τα κόκκινα σε ηλικία 18 ετών με το ελληνικό επώνυμο “Γιαννακόπουλος” και έμεινε στον Πειραιά 14 χρόνια ως παίκτης (1991-2005) και άλλα 10 ως βοηθός διαφόρων προπονητών (2008-2018).

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται από του Αγγελόπουλος ακόμη και το σενάριο συνεργασίας του με τον Κεμζούρα, ώσπου να παραλάβει ο ίδιος το «χαρτοφυλάκιο» της αγαπημένης του ομάδας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter