Στο τέλος… κερδίζει πάντα ο …ανιψιός, Αλέξανδρος Δημητριάδης

Στο τέλος… κερδίζει πάντα ο …ανιψιός, Αλέξανδρος Δημητριάδης

Ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αλέξανδρος Δημητριάδης, «είναι το απόλυτο αφεντικό» στην ομάδα στρατηγικής και επικοινωνίας της ΝΔ. Με αυτά τα λόγια περιγράφει στέλεχος της ΝΔ την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στo κόμμα του Μητσοτάκη και ποιος κάνει κουμάντο μετά τον Κυριάκο… και με τις ευλογίες του.

 «Είναι συνήθης πρακτική άλλα να αποφασίζουμε στον “πρωινό καφέ” και στις κλειστές συσκέψεις και άλλα να γίνονται στο τέλος». Στο εύλογο ερώτημα ποιος ευθύνεται γι’ αυτά τα «μαγικά» η απάντηση που δίνουν κάποιοι εκ των συμμετεχόντων είναι ξεκάθαρη: «Στο τέλος γίνεται αυτό που του εισηγείται πίσω από την πλάτη μας ο Δημητριάδης». 

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι με τη γραμμή του ανιψιού συντάσσονται πάντα και χωρίς αντιρρήσεις ο σύμβουλος του Μητσοτάκη Τάκης Θεοδωρικάκος («Αχ, πού ’σαι, νιότη, που ’δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!»), ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας, η Μαρία Σπυράκη και… φυσικά ο Αδωνης Γεωργιάδης. Οταν συμμετέχει στις συσκέψεις ο τηλεπωλητής αντιπρόεδρος, γιατί τελευταία δεν τον προσκαλούν και πολύ συχνά. Αγνωστο γιατί…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter