Stoiximan και Αστέρας Τρίπολης για τρίτη συνεχή χρονιά, μαζί στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Stoiximan και Αστέρας Τρίπολης για τρίτη συνεχή χρονιά, μαζί στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Χαμόγελα και όμορφες στιγμές μοίρασαν απλόχερα η Stoiximan συνοδευόμενη από την αντιπροσωπεία παικτών της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης της οποίας και αποτελεί Μεγάλο Χορηγό καθώς και η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα, στο περιθώριο της κοινής τους επίσκεψης για τρίτη συνεχή χρονιά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα και στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας που η εταιρεία υλοποιεί τα τελευταία χρόνια.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη της Stoiximan, μάλιστα στους ρυθμούς της εορταστικής περιόδου, εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργειών και πρωτοβουλιών για την ενίσχυση και την υποστήριξη κοινωνικών ιδρυμάτων και φορέων, όπως αναπτύσσεται σύμφωνα με τους πυλώνες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι της Stoiximan, της μεγαλύτερης ελληνικής στοιχηματικής εταιρείας στο διαδίκτυο, μέλη της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης και εκπρόσωποι της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Σικιαρίδειου Ιδρύματος στο Μαρούσι, ξεναγήθηκαν στους χώρους διαμονής των παιδιών, κατέγραψαν τις λειτουργικές ανάγκες του ιδρύματος μιλώντας με τους υπεύθυνους αλλά και τα ίδια τα παιδιά, μοίρασαν παιχνίδια και φανέλες και έπαιξαν μαζί τους.

Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, βρίσκεται στην υπηρεσία των παιδιών με μέση και ελαφριά νοητική υστέρηση από το 1971, ενώ από την ίδρυσή του το 1939 λειτουργούσε ως ορφανοτροφείο. Σκοπός του ιδρύματος είναι η ομαλή ένταξη των παιδιών στην οικογένεια και την κοινωνία, όπως επίσης και η επαγγελματική τους κατάρτιση για την καλύτερη προσαρμογή τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Ο κ. Κώστας Γαλανόπουλος, υπεύθυνος χορηγιών της Stoiximan, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σημείωσε « Είναι αυτονόητο ότι σήμερα αυτό που θέλουμε να δούμε είναι, χαρούμενα πρόσωπα, χαμογελαστά παιδιά να χαίρονται με το παιχνίδι. Σε αυτό συνεισφέρουν οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή τους και η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα. Δεν είναι μόνο η στήριξη των λειτουργικών αναγκών την οποία προσφέρουμε με χαρά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, αλλά και η σημασία της παρουσίας όλων μας εδώ, είναι εξίσου συναρπαστική για τα παιδιά. Είναι πλέον, σαν να έχουμε καθιερώσει την επίσκεψή μας εδώ κάθε χρόνο και χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε να δίνουμε τόσο εύκολα χαρά σε αυτά τα παιδιά, και φυσικά να συνεργούμε για την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν τις δομές του ιδρύματος.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter