«Stoiximan και ΠΑΕ Ολυμπιακός σκορπίζουν χαμόγελα στους μικρούς ήρωες της Φλόγας»

«Stoiximan και ΠΑΕ Ολυμπιακός σκορπίζουν χαμόγελα στους μικρούς ήρωες της Φλόγας»

Στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, Stoiximan και αντιπροσωπεία αθλητών και στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες- Φλόγα την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, προσφέροντας στα παιδιά αναμνηστικά δώρα και ευχές για γρήγορη ανάρρωση. 

Είναι η πέμπτη φορά που η Stoiximan επισκέπτεται στους μικρούς ήρωες της Φλόγας, την οποία στηρίζει σημαντικά από το 2014 στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, συνεισφέροντας στις λειτουργικές και άλλες ανάγκες του Συλλόγου για την ενίσχυση του έργου και την εκπλήρωση της βασικής αποστολής της: να συνεχίζει να αγκαλιάζει τις οικογένειας και τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η Φλόγα, κλείνοντας 36 χρόνια από την ίδρυσή της, συνεχίζει να κρατά άσβεστη τη φλόγα της ελπίδας και της ζωής, φωτίζοντας με αγάπη και αυταπάρνηση τις καρδιές των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο αλλά και τους γονείς που μάχονται στη δύσκολη αυτή δοκιμασία.

Οι παίκτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Miguel Guerrero και Matias Nahuel και οι άνθρωποι της Stoiximan έπαιξαν, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοίρασαν αυτόγραφα και διασκέδασαν τα παιδιά χαρίζοντάς τους δώρα, μπάλες, ποδοσφαιρικές φανέλες αλλά και ζεστά χαμόγελα που τόσο τα χρειάζονται.

Η Stoiximan, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης υλοποιεί δράσεις που αφορούν στις ανάγκες της οικογένειας και του παιδιού, συμβάλλοντας με κάθε διαθέσιμο μέσο στη στήριξη κοινωνικών ιδρυμάτων, διασφαλίζοντας τη συνέχιση των έργων τους.

Σε δήλωσή της η κ. Ιωάννα Κοζαδίνου, Marketing & CSR Executive της Stoiximan, ανέφερε « Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε ζεστά χαμόγελα σε αυτούς τους μικρούς ήρωες. Ευχαριστούμε φυσικά, τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους ίδιους τους παίκτες της που είναι σήμερα μαζί μας. Είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε στο πλευρό της Φλόγας, στους ανθρώπους αυτούς που πρεσβεύουν ίσως από τις σημαντικότερες αξίες της ζωής: την αλληλεγγύη. Στη Stoiximan, βάζουμε μπροστά τον Άμθρωπο, την οικογένεια και τα παιδιά στο πιο υψηλό βάθρο. Τα τελευταία πέντε χρόνια, στεκόμαστε στο πλευρό της Φλόγας, επιδιώκοντας να συμβάλλουμε και εμείς στη συνέχιση του σπουδαίου έργου που επιτελούν. Θα ήθελα να ευχηθώ, τα επόμενα Χριστούγεννα να βρουν αυτούς τους μικρούς ήρωες στη ζεστασιά- αυτή τη φορά- του σπιτιού τους. Εύχομαι ολόψυχα ο επόμενος χρόνος να φέρει στα παιδιά υγεία. Και για όσο φιλοξενούνται παιδιά εδώ, εμείς στη Stoiximan θα φροντίζουμε να κρατάμε τη φλόγα αυτή, πάντα ζεστή.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter