STOIXIMAN.GR MVP της 5ης αγωνιστικής ο Ρόλαντ Σάφτενααρ

STOIXIMAN.GR MVP της 5ης αγωνιστικής ο Ρόλαντ Σάφτενααρ

Ο «παλιός» στο ελληνικό πρωτάθλημα Ρόλαντ Σάφτενααρ αναδείχθηκε STOIXIMAN.GR MVP της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο 29χρονος Ολλανδός σέντερ συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο ράνκινγκ (25 πόντοι με 6/6 βολές, 8/9 δίποντα και 1/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα εις βάρος του κόψιμο, 4 κερδισμένα φάουλ, δύο φάουλ εις βάρος του και ένα λάθος σε 31’ και 17’’ συμμετοχής) στην εντός έδρας νίκη του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου επί των Τρικάλων Bc Aries. Επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των ομάδων που νίκησαν στην 5η αγωνιστική.

«Παίξαμε όλοι καλά και έτσι δόθηκαν και σε μένα πολύ καλές ευκαιρίες», σχολίασε για την διάκριση του ο Σάφτενααρ, που αγωνίζεται στην STOIXIMAN.GR Basket League για τέταρτη σερί σεζόν ύστερα από την τριετή παρουσία του στο Ρέθυμνο Cretan Kings. «Μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι πάντα πολύ δυνατό και αξιοσέβαστο», επισήμανε ο 29χρονος Ολλανδός σέντερ και εξήγησε ότι: «Επιπρόσθετα, η οικογένειά μου και εγώ αγαπάμε την Ελλάδα, έτσι ήταν μια εύκολη απόφαση για εμάς να επιστρέψουμε εδώ».

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 5ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League σε συνδυασμό με τη νίκη του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου επί των Τρικάλων Bc Aries που ήταν η τρίτη στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν;

«Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε άλλη μια καλή νίκη σαν ομάδα. Παίξαμε όλοι καλά και αυτό έδωσε και σε μένα πολύ καλές ευκαιρίες. Τα Τρίκαλα πηγαίνουν πολύ καλά ως τώρα και έτσι και στο μεταξύ μας παιχνίδι έπαιξαν δυνατά και μας δυσκόλεψαν πολύ».

– Ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος έχει αρχίσει πολύ καλά την STOIXIMAN.GR Basket League. Τι μπορεί να καταφέρει στο πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς;

«Πρώτος μας στόχος αποτελεί το να παραμείνουμε στην κατηγορία, διότι είμαστε μια καινούργια ομάδα. Όμως θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται βάσει των δυνατοτήτων μας και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».

– Γιατί επέλεξες μετά την τριετή παρουσία σου στο Ρέθυμνο, να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα; Ποια η άποψη σου για την STOIXIMAN.GR Basket League της φετινής σεζόν σε σύγκριση με τις τρεις τελευταίες που συμμετείχες;

«Μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι πάντα πολύ δυνατό και αξιοσέβαστο. Επιπρόσθετα, η οικογένειά μου και εγώ αγαπάμε την Ελλάδα, έτσι ήταν μια εύκολη απόφαση για εμάς να επιστρέψουμε εδώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter