Στον Άδωνη φταίει ο σοσιαλφασισμός!

Στον Άδωνη φταίει ο σοσιαλφασισμός!

Αντι-ΣΥΡΙΖΑ να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι

Μπροστά σε τίποτε δεν σταματά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ (γιατί από υπουργός ψάχνει χαρτοφυλάκιο, κι έχει βρει απασχόληση με τη «γαλάζια» προπαγάνδα) αν είναι να στιγματίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το μένος του δεν έχει όρια. Δεν σταματά ούτε όταν βρει μπροστά του το απεχθές γι’ αυτόν σφυροδρέπανο και το «κομμουνιστικός» στον τίτλο αλλά και πέντε κεφαλές του μ-λ κινήματος! Από τους Μαρξ, Ένγκελς και Λένιν μέχρι και Στάλιν (φτου, κακά για το στόμα του Αδώνιδος) και Μάο!

Στη σελίδα της Οργάνωσης για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (ΟΑΚΚΕ για τους φίλους) κατέφυγε σήμερα για να εκδηλώσει την αντιΣΥΡΙΖΑ στάση του. Βρήκε μια ανάρτηση που χρέωνε στον ΣΥΡΙΖΑ την αποχώρηση της Πίτσος από την Ελλάδα στο σάιτ της ΟΑΚΚΕ και το ανέβασε στο twitter. Αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση με κριτική άλλων, οι οποίοι ομνύουν στη θεωρία των τριών κόσμων και μιλούν για σοσιαλφασισμό των υπαρχόντων κομμουνιστικών κομμάτων.

Μήπως ο Άδωνης έχει προσχωρήσει στο Αντιρώσικο Δημοκρατικό και Πατριωτικό Μέτωπο για να την επανάσταση; Έχει γραφτεί συνδρομητής στη «Νέα Ανατολή»;

Όλα για την αντιΣΥΡΙΖΑ είδηση της ημέρας (σιγά μην τη διάβασε κιόλας, τον τίτλο είδε και του γυάλισε το μάτι).

ΥΓ.: Πού να ήξερε ο έρμος ο Άδωνης ότι ο γραμματέας της οργάνωσης είναι ένας ναυτεργάτης, απ’ αυτούς τους «κακούς» που κάνουνε απεργίες και τον ενοχλούσαν όταν ήταν υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter