Στον αέρα και φέτος η καμπάνια της ΑΑΔΕ “apodixi please”

Στον αέρα και φέτος η καμπάνια της ΑΑΔΕ “apodixi please”

Συνεχίζεται και φέτος, καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η καμπάνια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με τίτλο, “Apodixi Please”.

Πρόκειται για καμπάνια, που απευθύνεται στους ξένους τουρίστες, οι οποίοι επισκέπτονται τη χώρα μας, με στόχο να τους ενημερώνει για τα δικαιώματά τους ως καταναλωτές και να τους προτρέπει να ζητούν απόδειξη σε κάθε τους συναλλαγή, σε περίπτωση, που κάποια επιχείρηση αρνείται να το κάνει.

Η καμπάνια τρέχει στις διαφημιστικές θέσεις στις αίθουσες αφίξεων και δίπλα στους ιμάντες παραλαβής αποσκευών όλων των μεγάλων αερδρομίων της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ρόδος, κλπ), αλλά και σε μεγάλα site του εξωτερικού, μέσω google.

Με μια φωτογραφία από χαρακτηριστικό ελληνικό τοπίο, και μια απόδειξη ταμειακής μηχανής δίπλα σε αυτό, αναφέρονται τα εξής στα αγγλικά:

“Μια φωτογραφία είναι απόδειξη μιας ανάμνησης.

Ζητείστε απόδειξη για τις πληρωμές σας.

Καλωσορίσατε στην Ελλάδα! Θέλουμε να σας ενημερώσουημε για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτές. Όλα τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα είναι υποχρεωμένα να δέχονται χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες. Δεν είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε, αν δεν πάρετε απόδειξη. Συνεπώς, ζητείστε να πληρώσετε με κάρτα. Ζητείστε την απόδειξή σας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter