Στον αέρα και πάλι η επένδυση στο Ελληνικό – Συνεχίζει τις κωλοτούμπες ο Άδωνης (Video)

Στον αέρα και πάλι η επένδυση στο Ελληνικό – Συνεχίζει τις κωλοτούμπες ο Άδωνης (Video)

Το σήριαλ με το Ελληνικό καλά κρατεί. 

Σε δύο μήνες κλείνει χρόνος από τότε που θα έμπαιναν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό όπως έλεγε και ξανάλεγε ο Άδωνης Γεωργιάδης, κατηγορώντας παράλληλα το ΣΥΡΙΖΑ πως τόσα χρόνια χρονοτριβούσε.

Ένα χρόνο σχεδόν μετά όμως όλα είναι στον αέρα με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργίαδη την μία ημέρα να συνεχίζει το γνωστό του παραμύθι και να λέει πως η επένδυση προχωράει και οι μπουλντόζες θα μπουν ακόμα και μέσα στον Ιούνιο και την άλλη βρίσκει δυσκολίες αφήνοντας ανοιχτό πότε τελικά θα προχωρήσει η επένδυση.

«Αύριο ανοίγει ο φάκελος των τεχνικών προδιαγραφών για το Καζίνο, μετά από δέκα ημέρες περίπου θα ανοίξει και ο φάκελος των οικονομικών προσφορών. Αν συνεχιστεί η διαδικασία χωρίς νέα ένσταση της  Hard Rock γιατί έχε το δικαίωμα να πάει στο ΣτΕ θα μπορέσουμε στον Ιούνιο» έλεγε πριν από μερικές ημέρες ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας  στο Blue Sky και το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο. 

Ωστόσο, χθες Τρίτη ο Άδωνης ανασκεύασε τα λεγόμενά του και άφησε ανοιχτό το πότε τελικά θα μπουν οι μπουλντόζες επικαλούμενος νομικό κόλλημα. 

«Σύμφωνα με μια νεότερη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου του Δεκεμβρίου του 2019 για να χάσει μια εταιρεία το δικαίωμα πρέπει να κηρυχθεί ολοκληρωτικά έκπτωτη. Γι αυτό και η εταιρεία Hard Rock πήγε και κατέθεσε αγωγή την τελευταία ημέρα της προθεσμίας έτσι ώστε να διατηρήσει στο ακέραιο το δικαίωμά της να κάνει προσφυγές και στις τεχνικές προδιαγραφές και στις οικονομικές προσφορές. Άρα θα έχουμε και συνέχεια στο δικαστικό σήριαλ μεταξύ Hard Rock και Mohegan και στην Ανωτάτη Επιτροπή προσφυγών και στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Άρα τα έργα θα συνεχίσουν εφόσον αυτή η δικαστική οφειλή λήξει» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Action 24.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter