Στον «αέρα» ο τελικός του μπάσκετ- Αποχώρησε ο Γιαννακόπουλος

Στον «αέρα» ο τελικός του μπάσκετ- Αποχώρησε ο Γιαννακόπουλος

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έγινε έξω φρενών με τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας στο «Nick Galis Hall», για τον τελικό του Κυπέλλου, λόγω των υπεράριθμων φίλων του Άρη στα επίσημα που είναι πίσω από τους δύο πάγκους, χαρακτηρίζοντας την όλη κατάσταση «παρωδία», στην οποία οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να πάρουν μέρος.

Οι διαιτητές ξεκαθάρισαν στην Αστυνομία πως αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, τότε δεν πρόκειται να ξεκινήσει με τίποτα η αναμέτρηση στο Nick Gallis Hall. Ο κίνδυνος ματαίωσης του αγώνα είναι ορατός, αν και άνθρωποι του Παναθηναϊκού δήλωναν ότι δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να επιστρέψει στο γήπεδο, αν η κατάσταση ομαλοποιηθεί.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος στη NOVA: «Όλα αυτά που έχουν συμφωνηθεί, δεν έχουν γίνει. Άδειασαν 5 θέσεις, ενώ έπρεπε να αδειάσουν 150. Όλα αυτά είναι παραμύθια. Αν ήθελαν θα τα είχαν αδειάσει από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός δεν κατεβαίνει να παίξει».Ο Μάνος Παπαδόπουλος ενημέρωσε και τους παίκτες της ομάδας του και έτσι οι παίκτες αποχώρησαν στα αποδυτήρια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter